/  Sự Kiện   /  2022 – Santa Claus Is Comin’ To eSchool

2022 – Santa Claus Is Comin’ To eSchool

Các em học sinh eSchool mừng ngày lễ Giáng Sinh một cách sôi động và đầy ấn tượng với các chương trình biểu diễn, thể hiện tài năng nghệ thuật, tinh thần thể thao và kỹ năng phản biện tuyệt vời.

eSchoolers had a blast on the last day of school with so many fun activities from receiving sweet treats from our dearest Santa to showcasing our sportsmanship, artistic talents, and debating skills on stage.

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY HOLIDAYS!